21. helmikuuta 2017

Arjen hai(na)kujaPehmeästi
hellyyttä hyrräten
lämpöä säärelläni. Onni.


Ruisleipää
kainuulaista lohisoppaa
Mitä muuta kaipaisin?


Liukkaus
lenkillä luistelututti
mustarastas lauloi kevättä


Auringonpaistetta
värikästä, kirkasta
Tiistai toivoa täynnä


Enneunia
esikoista öisin
kohtapa kevät koittaa!

Mukavaa viikkoa kaikille näiden arkisten mietteiden kera!

6 kommenttia:

 1. Hienosti kuvitettuja ja kerrottuja hai(na)kuja. Sinä oikein innostuit, niin minäkin ensin, mutta nyt on ollut vähän taukoa. Viimeinen on kiinnostava, mitä ihmettä...Hyvä, hyvä!
  Lauloiko mustarastas jo kevättä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän pihalla elelee kymmenkunta mustarastasta. Ne ovat niin ihania, yksi on hurjan rohkea. Päästää lähelle ja jopa juttelee kanssani. Valitettavasti en onnistu saamaan niistä hyvää kuvaa, Sissi ne aina säikäyttää, söisi suihinsa varmaan jos ei valjaissa kulkisi.

   Poista
 2. Ihania kuvia ja hetkiä elämästä.
  Kevättä on jo ilmassa. Mustarastaan laulun olen kerran täälläkin jo kuullut. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Liplatus. Mukavaa kunnon kevään odotusta sinulle.

   Poista
 3. Kauniilla kuvilla olet siivittänyt iloiset, elämänmyönteiset haikut. Ensimmäinen hellyttävine kisulin tassuine ja punaisine anturoineen, sykäytti eläinrakkaan sielua, hellyyttä hyrräten <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maahinen. Uuna neuvoi että nämä hai(na)kut menevät näin: 1. rivillä yksi sana, 2. rivillä kaksi, 3. rivillä kolme. Haikuista luin netistä, niissä otetaan huomioon tavujen lukumäärä. 5 - 7 - 5. Yhdellä rivillä esitetään joku poikkeava ajatus. Googlaamalla 'haiku' löydät varmasti. Luulisin että tykkäisit rustata näitä.

   Hai(na)kut sujuvat hyvin, mutta haikujen kanssa olin pulassa. Netissä on yhden kirjabloggaajaystäväni blogi Alman runot blogspot, jossa hänen ihana kissansa runoilee haikuja. Hellyttäviä kuvia myös.

   Poista

KIITOS kommentistasi ♥ THANK YOU for your comment ♥

Digi Passions ei pidä lukijarekisteriä eikä kerää minkäänlaisia lukijatietoja itse. Blogger-blogina noudatamme Googlen yksityisyydensuojakäytäntöä. Kommentoimalla HYVÄKSYT, että Google kerää sinusta määrättyjä tietoja. Mitä ne ovat, löytyy sivultaYksityisyydensuoja ja Googlen sivulta.