8. helmikuuta 2017

Helmikuun teema - leimasin 1-5

Ruskea pahvi, sieni & vähän värin valutusta

Nyt on pakko sanoa, että tämän kuun tehtävä on haasteellinen! Tuhrasin ja tuhrasin, mutta ei oikein tolkkua tullut.

Valkoinen paperi, sieni & pitkä sokeripala

Keräsin erilaisia nippeleitä, joita käytin leimasimina, mutta ei mikään niistä oikein toiminut. Perunakin oli liian kova muotoiltavaksi! Parhaiten toimi vanha pesusieni, josta leikkelin muotoja. Aika kiva oli myös tuo alla hyvin näkyvä soikea ponnarin pidike.

Valkoinen paperi, soikea ponnarin pidike & sieni


Leimailin sekä ruskealle pahville että valkoiselle paperille. Postauksen lopussa on kuva käyttämistäni leimasimista. Hivenen vain tein kuvankäsittelyä.

Ruskea pahvi, reikäinen nauha & sieni

Toinen versio satupuista. Valkoinen paperi, sieni & puutappi

Leimasinvalikoima - aivan kaikki eivät toimineet

Kyllä minulla yksi oikea ideakin oli, mutta se ei onnistunut ollenkaan! Yritän sitä tässä joku päivä...


18 kommenttia:

 1. Nämä ovat upeita! Ja onnistuneet todella hyvin. Monenlaista kuviota teit ja hienoja kokonaisuuksia niistä. Mitenkän hieno siitä oikeasta ideasta tuleekaan, kun nämä jo näin upeita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi sun kanssas Maahinen, älä lataa paineita :))) Nyt on pakko päteä! Idea on minusta ok - loppukuu aikaa miettiä toteutusta :)

   Poista
 2. Nämähän on hienoja oivalluksia.Tykkään tällä kertaa tuosta muva teoksesta,jokin siinä sykähdyttää.Sinullakin ongelmia perunan kanssa :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä pitää keittää peruna puolikypsäksi, josko sitten olis helpompi muotoilla :)

   Poista
 3. Boa tarde, é criativo e belo, foi uma excelente ideia.
  AG

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me alegra tu comentario Antonio. Pero de verdad son como hechas por una niña de cinco años :)) En todo caso fue muy divertido! Qué tengas buen semana!

   Poista
 4. Hienoja ovat ja värikkäitä kokonaisuuksia. Ykkönen ja vihreät puut ovat suosikkejani. Haastava tämä aihe on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Leimasintaiteilu kaipaa harjoittelua! Loppukuu onneksi aikaa. Haasteellista mutta kivaa - ja sormet sotkussa!

   Poista
 5. Olet kekseliä.Kivaa ja hienoa jälkeä.Tykkään väreistä ja muodoista.Toi ponnarinauha ja sieni on suosikkini.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauskaa oli. Soikealla ponnarinauhan koristeella syntyisi ehkä surffilautoja :) Tai veneitä, pitää vielä kokeilla!

   Poista
 6. Sokerinpala, vau! Kekseliäitä leimasimia olet käyttänyt. Aivan ihania värikkäitä töitä ja kauniisti sommiteltuja. Tykkään kaikista. Tässä haasteessa onkin hauskaa juuri kokeileminen ja välillä yllättävätkin tulokset :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käytin ikivanhoja tuubivesivärejä, mutta ei ne oikein tarttuneet sileään muoviin :) Akryylejä ei ole, mutta lateksimaaleja purkki poikineen! Saas nähdä!

   Poista
 7. Nämähän ovat upeita kaikki!!! Tosi mielenkiintoisia muotoja ja hehkuvia värejä. Eniten tykkään ykkösestä ja kakkosesta, mutta kaikki ovat hienoja.

  Atc-kortti on muuten 64 x 89 mm, joten tekemään vaan, jotta päästään vaihtamaan.
  Minä jökötin alussa vastaan ja sanoin, etten näin pieniä ala ikinä tehdä. Toisin kävi: kun yhden kokeilin, koko käsi meni kyynerpäätä myöten. On kiva tehdä ja kiva vaihtaa. Minun tosin ovat sellaisia kummallisia, mutta erilaisia saavatkin olla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos UUna! Vähänhän tämä oli semmoista sotkuista sössäämistä, mutta otan kyllä vielä uuden rupeaman. Sen verran lapsellista ja kivaa - mukava haaste taas!
   Tein tosiaan ATC-kortteja crazy quilting -aikoinani. Tarvikkeita on jemmassa, saas nähdä. Mun pitää käydä teidän blogeissa tutkimassa!

   Poista
  2. Kaikki tekevät täysin erilaisia, joten tee sinäkin ihan omanlaisia vaan. Kiva muitten kortteja tietty on katsella. Kaikilla ketkä tekevät, on Vaihdokkaat sivu erikseen, siellä niitä näkee.

   Poista
 8. Alun kokeilun jälkeen olet onnistunut hienosti, leimasinmateriaalin runsautta. Minun suosikkki on se jossa on käytit ponnarin pidikettä. Mitä vielä keksitkään!

  VastaaPoista
 9. Hyvin olet keksinyt leimasimia. Työsi ovat tosi kauniita.

  VastaaPoista
 10. Sotkua tulee leimasimilla, mutta pääasia on pitää hauskaa. Minäkin raaputtelen kamerasta maaliläiskiä, pitäisi pestä kädet aina ennen työvaiheitten kuvaamista, mutta en viitsi...

  Luovuus kukkii, kun katsoo työvälineitäsi. Sama juttu täällä. Kaikki eivät toimi, mutta aina oppii ja mokaaminenkin kasvattaa, olen huomannut itsestäni...

  Värikkäitä töitä, tykkään etenkin tuosta ylimmästä abstraktista.

  VastaaPoista

KIITOS kommentistasi ♥ THANK YOU for your comment ♥

Digi Passions ei pidä lukijarekisteriä eikä kerää minkäänlaisia lukijatietoja itse. Blogger-blogina noudatamme Googlen yksityisyydensuojakäytäntöä. Kommentoimalla HYVÄKSYT, että Google kerää sinusta määrättyjä tietoja. Mitä ne ovat, löytyy sivultaYksityisyydensuoja ja Googlen sivulta.