29. joulukuuta 2019

Krapu vko 1 - Ale-säästöä


Kohta kyltit taas kirkuisivat Ale! Ale! Jättiale! Tarkkana naisena Martalla oli strategia: hän oli kiertänyt kirkonkylän vaatekaupat syksyn mittaan, sovittanut ja painanut visusti mieleen mitä alesta halvalla hankkisi. Hän ei kylmiltään ale-houkutuksiin lankeaisi!

Tosin tällä strategialla oli huonot puolensa: alen alkamisen odottelu oli piinallista ja verenpainetta nostattavaa. Himoittu vaate saattaisi olla loppuunmyyty tai sitä ei löytyisi oikeassa koossa. Häpeillen Martta tunnusti itselleen, että oli ostanut liian pieniäkin vaatteita alesta kun halvalla sai.

Ylivoimaistako muka laihtua muutama kilo! Mutta oli se: ei Martta koskaan laihtunut, vaan kaupan ikkunasta heijastui se sama vanha, vuosi vuodelta pyöreämpi Martta. Suuret säästöt käyttämättöminä vaatepuilla.

⭐️⭐️⭐️
Viikon 1 krapu: 100 sanaa otsikko mukaan lukien, mukana sanat  ikkuna, vanha, laihtua.
Osallistujat Susun ja Caran blogeissa.

10 kommenttia:

 1. Aaah, tiedän nuo suuret säästöt käyttämättöminä vaatekaapissa! Niin tuskallista, olisi vain ihan parista-kolmesta kilosta kiinio, että ne housut menisivät kiinni, takki samaten!

  Vaan ei.  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämmöisiä säästöjä mullakin pilvin pimein :)) Mutta kohta saat sen nelijalkaisen personl trainerin - ehkä nyt! Mainiota loppuvuotta & hyvää uutta Susu!

   Poista
 2. Samaa koulukuntaa täälläkin! Kummallista on myös se, että vaatteet kutistuvat kaapissa vielä lisää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yksi vika on lastulevykaapeissa ;) Niissä ainakin vaatteet kutistuu.
   Miten lienee ihan sitten vanhoissa kunnon puisissa vaatekaapeissa, onko niissä sama vika?

   Poista
  2. Kaikissa vaatekaapeissa on saletisti sama vika!

   Poista
 3. Kutistavia vaatekaappeja minullakin on. Tosin näitä säästöjä siellä ei ole, sillä täällä ei ole vaatekauppoja likimainkaan, joten ei ole ALE- myyntiäkään. Suklaata sen sijaan myyvät ale-hinnoin! Paha sekin onm kun kiloja pitäisi karistaa.
  Ajankohtaan iskevä krapu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :)) Voi meitä! Krapu ei sinänsä kerro minusta, en ostele (enää) alesta juuri mitään, en sopivaa enkä liian pientä vaatetta. Mutta laihduttamisen mahdottomuus on ja pysyy. Joululahjasuklaat on syötävä minun, uhrauduttava suorastaan, kun mies ei niitä syö!

   Poista
 4. Voi, meidän vaatekaapissa sama vika, kutistuu, kutistuu. Siis vaatteet! :)

  VastaaPoista
 5. Nykyään ei viitsi edes sovittaa vaatteita kaupassa, ainakaan talviaikaan. Saavat alet olla.
  PS en pidä farkkuja vaatekaapissa etteivät kutistu :D
  Valoisaa Uutta Vuotta!

  VastaaPoista
 6. Voi Marttaa, ei mennyt alet eikä salet ihan putkeen. Martta on suunnitelmallinen nainen, mutta innostui ehkä hiukan liikaa heräteostoksissa😆
  Todentuntuinen,hauskakin teksti, aihe ajankohtainen.

  Vyötärökiloja on tullut, joten eikun liikkumaan lisää. Härkäviikoilla ei herkutella. Muuton yhteydessä vein kirpparille pienet ja pitämättömät vaatteet. Nyt ostan vain sitä mikä sopii.
  Ja mikä jää vyötärölle niin kai se sinne sitten kuuluu.

  VastaaPoista

KIITOS kommentistasi ♥ THANK YOU for your comment ♥

Digi Passions ei pidä lukijarekisteriä eikä kerää minkäänlaisia lukijatietoja itse. Blogger-blogina noudatamme Googlen yksityisyydensuojakäytäntöä. Kommentoimalla HYVÄKSYT, että Google kerää sinusta määrättyjä tietoja. Mitä ne ovat, löytyy sivultaYksityisyydensuoja ja Googlen sivulta.