8. joulukuuta 2019

Krapu vko 50 - Uskon sinuun


Pikku Ville oli taas levoton nukkumaan mennessään. Häntä hermostutti, oliko hän ollut tarpeeksi kiltti. Ärsytti sekin, että tarhakavereilla oli hienoja joulukalentereita. Joskus niitten luukuista tupsahti kiva tavara, joskus suklaata. Epistä, että hänellä oli vaan tylsä seurakunnalta saatu!

Miksei kukaan keksi maailmakalenteria, kun kaikkea muutakin keksitään, mietti Ville. Luukun avatessaan aikamatkustaisi johonkin määrättyyn historian hetkeen. Ville haluaisi nähdä ainakin dinosaurukset livenä. Ja lohikäärmeet, sillä hän uskoi niihinkin. Jos olisi tällainen maailmakalenteri, Villestä tulisi suosittu ja hänen kaverikseen haluaisivat kaikki.

"Rakas Joulupukki, uskon että sinulla tällaisia kalentereita on. Voisinko saada yhden pikapostissa meille? Ei tarvita Petteriäkään, kerta posti kulkee jo."

⭐️⭐️⭐️
Viikon 50 krapu: 100 sanaa otsikko mukaan lukien, mukana sanat maailma, rakas, avata.
Osallistujat Susun ja Caran blogeissa.

#makrotex - joulukuu

12 kommenttia:

 1. Aivan ihana krapu, vaikka samalla myös surullinen. Voi kun Joulupukki kuulisi Villen toiveen! Ja kun kerta postikin jo kulkee.

  Kauniisti olet tavoittanut tarinassasi pienen pojan ajatukset. Maailmakalenteri olisi minunkin mielestäni huikean ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Susu <3 Veikkaisinpa, että tämmöisestä kalenterista tulisi hittituote!

   Poista
 2. Olisipa hieno, kalenteri aikamatkailuun!

  VastaaPoista
 3. Me kaikki halutaan maailmankalenteri! Toivottavasti ainakin Villen toive toteutuu :)

  VastaaPoista
 4. Usko joulupukkiin on luja. Kyllä pukki osaa ja tietää ja tuo, mitä on toivonut, jos vain on ollut kiltti. Ville toivomus on varmasti monen muunkin mieleen, minunkin. Aika huikeaa olisi päästä tiettyyn aikaan tiettyyn maailmankolkkaan ja kokea siellä, mitä on toivonut.
  Hyvin toivottu.

  VastaaPoista
 5. Hieno tarina.
  Tämä olisi kaikkien aikojen hittituote. Etenkin, jos matkailu ei näin kuormittaisi ilmastoa.

  VastaaPoista
 6. Pienen pojan suuri toive. Köyhyys on kamala asia lapselle, koska kaveripiirissä ja varsinkin koulussa jos missä se eriarvoisuus näkyy. Opettajilla pitäisi olla isosti empatiakykyä ja tunneälyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Surullista on AikaKaarina. Kavereilla on kaikkea ja itse ei voi pyytää Kyllä siinä itsensä erilaiseksi j huonommaksikin tuntee :(

   Poista

KIITOS kommentistasi ♥ THANK YOU for your comment ♥

Digi Passions ei pidä lukijarekisteriä eikä kerää minkäänlaisia lukijatietoja itse. Blogger-blogina noudatamme Googlen yksityisyydensuojakäytäntöä. Kommentoimalla HYVÄKSYT, että Google kerää sinusta määrättyjä tietoja. Mitä ne ovat, löytyy sivultaYksityisyydensuoja ja Googlen sivulta.