19. tammikuuta 2020

Krapu vko 4 - Love Story


Danny ontui, mutta vaarallisen komea se oli vammastaan huolimatta: ihanat samettiset silmät ja jäntevä vartalo. Sen kyttäys- ja stalkkauskohde oli meidän Muru, johon se oli palavasti rakastunut. Danny ei ollut rasisti, sillä tummahipiäinen kaunotar kelpasi myös.

Mielestäni Dannyn koti oli liian vapaamielinen: se pääsi karkaamaan jatkuvasti. Ei tuntunut kivalta, kun nostaessani katseeni kukkapenkin rikkaruohoista, näin sen tuijottavat silmät puolen metrin päässä. Innokas sulho napattiin kiinni monesti, jottei se olisi juossut moottoritielle - sielläkin sen nähtiin seikkailevan. Danny istua nökötti meidän auton etupenkillä, pärski kuolaa ja olisi varmaan halunnut jäädä rakkautensa tykö.

Bokseri ja belgi - rakkautta yli roturajojen - in memoriam. 

❤︎❤︎❤︎
Viikon 4 krapu: 100 sanaa otsikko mukaan lukien, mukana sanat  karata, vaarallinen, kyttäys. 
Osallistujat Susun ja Caran blogeissa.

7 kommenttia:

 1. Haikean hettainen rakkaustarina.

  VastaaPoista
 2. Oi, suloista <3 Tosin vapaana juoksevat koirat eivät ole niin mukavaa. Tuossa viikolla kyttäsin ikkunasta, kun naapurin pieni terrieri pääsi karkuun, fleksi vaan heilui perässä, kun juoksi tielle.
  Onneksi ei tullut autoa ja omistaja sai karkurin kiinni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Dannyn isäntäväki oli aivan holtiton. Miksi ne päästivät koiran pihalle pissalle ilman hihnaa, kun tiesivät sen karkaavan. Luultavasti se oli jalkansakin joskus auton kanssa törmätessään telonut. Ei koirassa sinänsä mitään vikaa ollut, sääliksi kävi.

   Poista
 3. Ihanan haikea ja todellinen rakkaustarina krapu <3 Tuo valokuva on todella kaunis <3 Kauniit muistot <3

  VastaaPoista
 4. Krapusi on täynnä aitoa tunnetta.
  On vaan huono juttu, että koira pääsee karkaamaan, voi sattua vahinkoja monenlaisia. Minulla on ollut iso koira, jota pyrin pitämään pihassa. Kiltti se oli, mutta aian on ihmisiä, jotka pelkäävät koiria.

  VastaaPoista
 5. Saisin sätkyn jos ruohikosta tuijottaisi silmät...:)

  VastaaPoista

KIITOS kommentistasi ♥ THANK YOU for your comment ♥

Digi Passions ei pidä lukijarekisteriä eikä kerää minkäänlaisia lukijatietoja itse. Blogger-blogina noudatamme Googlen yksityisyydensuojakäytäntöä. Kommentoimalla HYVÄKSYT, että Google kerää sinusta määrättyjä tietoja. Mitä ne ovat, löytyy sivultaYksityisyydensuoja ja Googlen sivulta.