29. maaliskuuta 2021

Krapu vko 13 - Sirkushuveja kansalleSIRKUSHUVEJA KANSALLE

Minusta bodybuilderit eivät muistuta ihmistä ensinkään, enemmän ihmisrobotteja tai mutantteja. Etenkin naiset ovat kuin ulkoavaruuden Wonder Womaneita tekotisseineen ja kapeine uumineen. Miesten kehojen suhteet muistuttavat enempi gorillaa kuin Michelangelon Davidia. Lavalla rivissä ne pullistelevat hauiksiaan ja ottavat poseerausasentojaan. Niiden rinta on öljystä kiiltelevä, sileä ja karvaton. Ne ojentelevat ja venyttelevät jäseniään ja yleisö hurraa. 

Minulla oli kyseenalainen onni tuijottaa Arnold Schwartzeneggeria kalsarisillaan Sokoksella vuonna miekka ja kivi. Olihan tilanne koominen: Arnold poseeraili ja kääntyili kalsareissaan toppatakkiyleisön pällistellessä. Myöntää täytyy, että oli se iso kuin kaappi ja paremman näköinen kuin The Other Danish Guyn televisiomainoksen ukko hyllyvine kaljamahoineen. Ugh!


⭐️⭐️⭐️


Viikon 13 krapu: 100 sanaa otsikko mukaan lukien, mukana sanat sileä, venytellä, kaappi.
Haastetta vetää Susu.

13 kommenttia:

 1. Onhan ne aika kaukana sopusuhtaisesti, nämä podipilderit, ja vielä vetävät hormooneja saavuttaakseen haluamansa, sitten kitkuillaan kun kivekset katoaa ja itketään mkissavideoille kun testosteronit on ja sen tuotanto on hävinnyt ja tilalle pukkaa tissiä ja estrogeeniä, hih...kaikkea hullua ihmiset tekee saavuttaakseen unelmansa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täysin crazya minustakin! Kuka nainen voi unelmoida tuollaisesta miehestä?

   Poista
 2. Huh, kyllä ne hormooneilla ja muilla saavutetut lihakset ovat sairaan näköisiä. Ihan toisenlaiset miehet ovat minun mieleeni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun katsoo Googlen kuvahaulla, alkaa yököttää.

   Poista
 3. Ei, ei, ei ole yhtään mun makuun tuollaiset kuoret. Normaalit miehet ja naiset viehättää mun silmää. Sopuhtaisuus. Ja puhtaus, siisteys.
  Mukavaa viikon jatkoa!

  VastaaPoista
 4. Kai kehonrakentajat tietää, että ensi askel oman kroppansa tuhoon on hormonit, vaikka ne aluksi auttavatkin unelman saavuttamisessa.
  Paljon on kuollut nuoria urheilijoita ja syytä on ainakin epäillä vippasaineiden käyttöä. Sopusuhtainen naisen ja miehen kroppa on kaunis. Mutta liikuntaa lihakset tarvitsevat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liikunta on a ja o. Toivottavasti korona-ajan nuoret eivät unohda liikuntaa loppuelämäkseen. Eri lajeista on jättäytynyt pois 25 000 nuorta, luin jostakin.

   Poista
 5. Vau, että olet nähnyt Iso-Arskan ihan livenä :D

  VastaaPoista
 6. Sinäpäs nyt kriittiseksi heittäydyit. Kiitos nauruista!

  VastaaPoista
 7. Liian paljastava, muuten hyvä.

  VastaaPoista

THANK YOU for your comment ♥ Kommentoimalla HYVÄKSYT, että Google kerää sinusta määrättyjä tietoja. Mitä ne ovat, löytyy sivultaYksityisyydensuoja ja Googlen sivulta.